Taxi vanaf Heraklion Airport

Als je vanaf Heraklion Airport een taxi wilt pakken dan zul je na het verlaten van de terminal naar links moeten lopen. Daar staat een wachtrij met erboven het woord ’taxi’. Het is dus heel makkelijk. Een ritje naar het centrum van Heraklion zal ongeveer €15 kosten. ’s nachts of in het weekend is de prijs iets hoger.

Een taxi rijdt natuurlijk direct naar het appartement dat je hebt gehuurd, of naar het hotel waar je een overnachting of misschien wel de hele vakantie hebt geboekt. Het is dus erg gemakkelijk. Het enige nadeel is dat het in de zomer vaak voorkomt dat je vrij lang moet wachten op een taxi; er staan tientallen mensen voor je en de taxi’s rijden af en aan. Daarom is het aan te raden om een pre-paid taxi te boeken via Taxi2Airport.

Via Taxi2Airport, een merk van het Nederlandse Transferz, zal de chauffeur voor jou klaarstaan met een bordje in de arrivals hal. Je laat de voucher zien die je op je mobiele telefoon hebt en je kunt met hem mee naar je vooraf ingevoerde bestemming. Je hoeft ook niet meer te betalen, tenzij je natuurlijk denkt dat een fooi gepast is.