Auto huren op vliegveld Heraklion – prijzen en aanbod

Een auto kun je eenvoudig huren op het vliegveld van Heraklion. Er zijn een groot aantal autoverhuurbedrijven actief op de luchthaven wat het kiezen er niet makkelijker op maakt.

Autoverhuur op Heraklion Airport, binnen of buiten?

In de terminal zitten bij het deel aankomst een aantal autoverhuurbedrijven zoals Avis, Budget, Green Motion, Thrifty en Dollar. Maar als je naar buiten loopt zie je zo nog 20 autoverhuurbedrijven. Het zijn niet de beste, sommige zijn lokaal en heel erg goed en anderen scoren minder goed op review websites zoals Google Maps. Een selectie van wat er op een paar minuten loopafstand te vinden is: Hertz, Tourent, National, Enterprise, Blue, Firefly, Europcar, Sixt, AutoTrip, Centauro en SK – Autoholidays.

Auto huren en online vergelijken

Een auto huren op vliegveld Heraklion is dus niet zo makkelijk… te veel aanbod! Welke moet je nu kiezen? Wij raden aan om SK – Autoholidays te bekijken, deze is lokaal, goed beoordeeld en betrouwbaar, maar ook EasyTerra. Zij werken samen met betrouwbare partijen ter plaatsen en zal je daardoor een optimaal overzicht geven. Je weet dat je optimaal bent verzekerd en je sorteert gewoon op prijs.